Kontaktinfo

Låssmeden i Norrköping AB
Stockholmsvägen 18
602 17 Norrköping
Telefon: 011-21 10 60
Fax: 011-21 10 69

Öppettider:
Måndag - Torsdag 07-17
Fredag 07 - 16
Lördag/Söndag: Stängt

Jour dygnet runt
0733-55 67 10

 


 

Låssmedens tjänster och service

 • Bilöppning
 • Dörrstängare
 • Galler
 • Jour
 • Kameraövervakning
 • Kassaskåp
 • Kodlås
 • Larm
 • Låssystem
 • Passersystem
 • Reparation inbrottsskador
 • Smide
 • Säkerhetsdörrar

 

Konsultation

Säkerhetskonsultation ute hos er, genomgång av befintlig anläggning eller vid flytt, nybyggnation etcetera.


SLR intyg

Säkerhetsbesiktning med SLR intyg som gäller gentemot försäkringsbranschen, men även som information om de eventuella brister som finns i det befintliga skyddet.


Butik & Verkstad

I butiken på Stockholmsvägen 18 kan ni se på de vanligast förekommande modellerna av fönsterlås, altandörrlås, entrédörrlås, dörrstängare, låskistor, hänglås, passersystem, larm, säkerhetsskåp, nyckelskåp mm.

Vår kunniga personal hjälper er med alla typer av frågor. Vi tillverkar nycklar medan ni väntar. Nycklarna körs i datoriserade nyckelfräsar, eller efter kod, vilket ger er en original nyckel. Givetvis använder vi ASSA och KABA original ämnen med lång livslängd. Vissa nycklar är spärrade, detta betyder att systemägaren, oftast förvaltaren av fastigheten måste ge sitt godkännande innan vi kan tillverka nyckeln.

Vi utför alla typer av reparationer i vår välutrustade låsverkstad. Alltifrån att fila till gamla nycklar efter lås eller reparera spanjoletter till att lägga samman avancerade låssystem.

Vi har ett komplett sortiment av säkerhetsprodukter. Det vanligaste finns hemma, resterade produkter tar vi hem på beställning, oftast till nästföljande dag.


Smide / Galler

Tanken med galler är att fysiskt förhindra inbrott. Galler fördröjer ofta en inbrottstjuv så att väktare eller polis hinner ingripa. Eller ännu bättre - hindrar inbrottstanken från att ens uppstå.

Galler kan dessutom resultera i premiesänkning eller sänkt självrisk hos försäkringsbolag.
Fönster är ett vanligt ställe att montera galler på. Mer än hälften av alla inbrott sker genom fönster eftersom dessa ofta är oskyddade. Bästa inbrottsskyddet uppnås om galler monteras på insidan av glaset.
Våra galler anpassas efter behov och önskemål om design. Varje kund får sitt specialanpassade galler då det inte finns någon standard. Alla typer av lösningar kan således skräddarsys. De tillverkas i järn och det finns både fasta och löstagbara galler.

Efter installation av galler är det som regel ett underhållsfritt inbrottsskydd, förutom att låsen på löstagbara galler kan behöva servas.


Kunder

Våra kunder finns inom vitt skilda branscher och med olika behov vad gäller säkerhet. Vår styrka är här vårt breda kompetensområde, som gör det möjligt för oss att alltid erbjuda varje kund den bäst lämpade helhets lösningen.


Kompetens & Trygghet

Genom att ständigt utbilda oss i de senaste säkerhetsprodukterna och funktionerna ser vi till att bibehålla högsta kompetens i allt som rör låssäkerhet. Detta borgar för bästa service oavsett om vårt uppdrag är en säkerhetsanalys, en konsulttjänst, installation eller efterservice. I detta ingår också att känna till aktuella krav, normer, regler och standards, inte minst då försäkringskrav och utrymningskrav.


Direktupphandlad säkerhetsentreprenad

Vid nybyggnation och ombyggnader bör ni upphandla samtliga säkerhetsinstallationer av din säkerhetsleverantör. Detta för att få en fungerande helhetslösning samtidigt som inga utomstående kan ta del av ritningsunderlag etcetera.
Det är kostnadseffektivare att få projektering och installation utfört av det företag som innehar kompetens och ansvar vad det gäller säkerhetslösningar


Tjänster

Vi utgår alltid utifrån kunders och konsumenters behov förmedla och montera produkter som motsvarar förväntningarna. Arbetet skall bedrivas på ett sådant sätt att Låssmeden i Norrköping AB framstår som det naturliga valet och den mest attraktiva samarbetspartnern. Det vi gör skall ta utgångspunkt från kunden och konsumenten, i vårt agerande, sätt att tänka, sätt att marknadsföra oss och vårt bemötande.
Ledstjärnan för vårt arbete skall vara säkra leveranser, enkelhet i allt vi gör, tillgänglighet och intresse för våra kunder och personligt ansvar i allas agerande.

Kvalitetsarbetet skall vara en naturlig och löpande del i hela
verksamheten och bedrivas på ett sådant sätt att vi väl uppfyller kraven enligt standarden SS-EN-ISO 9001.


Montering & Service

Våra erfarna låsmästare sköter installationen av allt från skåplås till avancerade passersystem lösningar. Vi utför även service och reparationer av alla de produkter som vi tillhandahåller.